zapsaný spolek
Svaz potápěčů Moravy a Slezska, z.s., Horská 12, 616 00 Brno,                Sekretariát: Štefánikova 9a, 602 00 Brno, sekretariat@spms.cz
spcrspmscmas
zpět
6.2.2017

V uplynulých dvou víkendech proběhlo školení trenérů plavání s ploutvemi. (20.2.–22.2. a 3.2.–5.2.)

Svaz potápěčů Moravy a Slezska má 28 nových trenérů!

 

V uplynulých dvou prodloužených víkendech proběhlo v Novém Jičíně školení trenérů plavání s ploutvemi. (20.2. – 22.2. a 3.2. – 5.2.)

Během školení se zájemci seznámili se základy pedagogiky, pravidly plavání s ploutvemi a základy fyziologie. Část školení byla věnována i vedení sportovního tréninku a přípravy sportovní sezóny. Během školení nechyběl ani praktický nácvik plavecké techniky bez, ale i s ploutvemi, a záchrana tonoucího.

Všichni účastníci školení museli vypracovat vlastní závěrečnou práci. Představili svůj tréninkový plán na celou sezónu zaměřený na tréninkovou skupinu, se kterou na bazéně pracují. Účastníci, kteří splnili všechny předpoklady získali na závěr osvědčení TRENÉR III. třídy plavání s ploutvemi.

Celkem se školení Trenér PP III. třídy zúčastnilo 28 zájemců z pěti moravských klubů (Nový Jičín, Olomouc, Zlín, Žďár n. S. a Přerov). Takto vysoká účast nás velmi těší. Přejeme všem absolventům co nejvíce úspěchů při tréninku.

 

Foto ve fotogalerii


FOTOGALERIE